Navigera dig fram här   Fredagen den 5:e juni 2020
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
 
  »  Inbjudan
 
 
  »  Tävlingskalender
 
 
  »  Regler
 
 
  »  Arkiv Racing
 
 
  »  Tidigare nummer
 
 
  »  Resultat
 
 
  »  WSR/USA Resultat
 
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 14894  
  Antal nyheter: 5549  
  Meddelanden: 68505  
  Sidvisningar:  
  Idag: 3964 st  
  Igår: 5693 st  
  Denna månad:
29588 st
 
  Föreg. månad:
267642 st
 
  Totalt: 73882519 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. cofttek
2. jaudon99
3. jimraymartin
4. Amerzone
5. cc9090
6. pola2121
7. scom851
8. igvaultwowgold
9. hdstreamz
10. Eeyokik268
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > VI FINNS PÅ ATV/MC MÄSSAN
 

 
 

VI FINNS PÅ ATV/MC MÄSSAN
SKAKIGT MEN SNABBT!
TED HONKOLA, ATV/SKOTER.SE FLYGANDE REPORTER KNÄPPT MED SIN EGEN KAMERA JUST NU FRÅN ATV-MÄSSAN I GÖTEBORG.

Årets MC- och cykelmässa, På Två Hjul, som arrangeras på Svenska Mässan, 27-30 januari, blir den största någonsin i Göteborg.
Hela 246 utställare, 78 fler än förra mässan, har laddat upp med MC, cyklar, mopeder och tillbehör på en yta av över 13 000 kvadratmeter.
– Imponerande vad ATV och fyrhjulingar det finns, säger Ted Honkala ATV/skoter.se utsände på mässan.

Årets MC- och cykelmässa, På Två Hjul, som arrangeras på Svenska Mässan, 27-30 januari, blir den största någonsin i Göteborg.
Hela 246 utställare, 78 fler än förra mässan, har laddat upp med MC, cyklar, mopeder och tillbehör på en yta av över 13 000 kvadratmeter.
– Imponerande vad ATV och fyrhjulingar det finns, säger Ted Honkala ATV/skoter.se utsände på mässan.

Givetvis är hojarna de som dominerar på mässan, men de senaste åren har våra fyrhjuliga motorcyklar kommit allt mer. Och inte mindre än 150 olika modeller finns att beskåda på mässan.
- Ja, utvecklingen och intresset har sannerligen höjts, säger Honkala och kana berätta att bland alla montrar att suget är bra.
Utställarna på mässan kommer att presentera mängder av nyheter.
Yamaha visar sin MT-01, en ny glidare och sportmaskin med maffig motor och massor av körglädje. Ny MC från BMW som bildar bas för en helt ny modellserie. 2,3 liters glidare från Triumph, större slagvolym än de flesta bilmotorer. Supermotard för vardagsbruk från Honda och Aprilia. 178 hk sporthoj från Suzuki som bara väger 166 kilo. För att inte tala om mässans dyraste hoj, en Harley-Davidson för över 300 000 kronor.
Listan kan göras hur lång som helst.
Racing och show på Race in the Park
Besökarna bjuds också på ett actionevenemang, späckat med racing och show. På Race in the Park uppträder internationella och nationella stjärnor inom BMX, Stunt Ridning, Freestyle Motocross, Motocross, Supermotard, Enduro och Roadracing.
Den legendariske stuntmotorcyklisten AC Farias kommer till Göteborg och Svenska Mässan. Hans uppträdanden två gånger varje dag blir en av höjdpunkterna på Race in the Park.
Det blir också en freestyle & dirt show med några av Sveriges främsta på FMX och BMX.
På mässan får Mini Speedcross sin sverigepremiär. MC- och cykeltrialsporten kör uppvisningar under torsdagen och fredagen. På lördagen och söndagen tar svenska eliten över och tävlar i denna sevärda luftakrobatik.
Tony Rickardsson, femfaldige VM-guldmedaljören i speedway, berättar om sig själv och vad som gör honom till världens bäste speedwayförare i Kongresshallen på fredag och lördag.
Biker Street och knuttehojar
Nytt för i år på mässan är Biker Street. Här kan besökarna köpa MC- och cykeltillbehör direkt över disk. Även nostalgikerna får sitt. På en veteranutställning kommer Motorcykelhistoriska Klubben att visa typiska knuttehojar från sent 40-tal till början av 60-talet.
I morgon öppnas mässan för allmänheten och pågår till och med söndag.
Ted Honkala kommer fortlöpande med rapporter främst från om terränghjulingarna!» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se