Friluftskök testade
 |
Barocook finns som ett helt sortiment numera, men den klassiska ”matlådan” är den som blivit företagets storsäljare och använder en kemisk aktivator (värmepåse) som reagerar med vatten och värmer maten till snett under 90 grader
|
I senaste numret av tidningen snöskoter har vi testat ett gäng populära friluftskök och det finns ren rad saker som man behöver veta innan man köper ett. Vad kommer jag mest använda det till osv.
För utelivet så är friluftsköket ett mycket välkommet tillskott när man pratar matlagning utomhus. Vi tar i denna artikel upp de vanligaste kriterierna för hur man skall välja sitt kök och vad man bör tänka på vad gäller material och bränsleval.
Vi tittar också på några olika modeller av kök och hur de kan passa i olika sammanhang.
Läs hela artikeln i skoter nummer 2!
http://www.skoter.se/pren
http://shop.skoter.se
http://www.skoter.se/digitalt
|